Agriturist Rupestr

di Giorgio Cirio
reg. Piancanelli, n. 12 - 14053 Canelli (At)
tel e fax: 0141/82.47.99 - tel. 0141/83.26.70
P.Iva 00887290054 - C. f. CRIGRG55E20B594T

 

 

I "gioielli" del Rupestr

Dolcetto d'Asti "doc"

DOLCETTO D'ASTI

Clear rubin red wine, if the viniard are from sandy hills or deep rubin red if from calcium rich soils.
It has a dry light aroma with delicate and elegant signs of light bitterness.
It’s a superior table wine, ideal with white and red meats, chicken, turkey, pork and steaks.
Best serving temperature is 16/18 degrees C.

Moscato d'Asti "docg"

MOSCATO D'ASTI

Sweet white wine of brilliant golden colour (the intensity of this depending on the area of origin and vintage year).
It has a delicious and long lasting aroma together with a mixture of fruit and wild berries.
The sweet taste is highly balanced and ideal with desserts and should be served with fruit, pastry and all sorts of nuts.
Best serving temperature between 11 and 14 degrees Centigrade. 

Home Page

Presentazione

Dove?

Cosa?

Quanto?

"I sapori della memoria"

"Cibo e vini"

I "gioielli" Rupestr

Scheda di adesione

"Credo nella bellezza e nella meravigliosa qualitą dei prodotti di questo territorio fra Langa e Monferrato.  Per questo ho creato Rupestr."

Alla pagina successiva

Scoprire il mondo di Rupestr, fra le splendide colline, lą dove le Langhe e il Monferrato s'incontrano, sarą una magnifica   occasione per fare riaffiorare
"I sapori della memoria"  
e per costruire
una "memoria dei sapori".

Info: tel. fax 0141/82.47.99 oppure tel. 0141/83.26.7